Saturday, May 28, 2011

East Asia 2011: Fully packed and ready to go!!

 
Everything is ready. My luggage is packed and the travel plan is set. There're only farewell whishes to exchange with friends and family and it will be time for the next big Asian adventure.

1 comment:

Pilu said...

;-) ¿Qué collons és aquest tub, manguera o el que sigui gris que hi ha dins la caixa de plàstic? ¿T'endus un aspirador, de viatge? :-D

Ara en "sério", que sàpigues que aquest dia 29 de maig pensàvem en tu, el Leo i jo, des de Josa del Cadí i comentant-t'ho amb el Xavi i l'Anna i la Laida, ET DESITJÀVEM UN MAGNÍFIC VIATGE.

(Recordo que jo vaig dir "miraré el blog del Dani, li aniré seguint la pista per Àsia" i el Leo em va mirar amb cara de "Pilu, per favor, que collons dius" i jo li vaig dir "qué vol dir aquesta mirada?" i ell va respondre "no t'ho miraràs ni un sol dia, Pilu, que ens coneixem". Definitivament el Leo em coneix, sap que em connecto poc i que miro poc els mails i que sovint les intencions se'm queden en paraules, però finalment em puc sentir orgullosa d'haver-m'ho mirat avans de que tornis, i és més, estic segura que si no hagués tingut les opos, probablement m'ho hagués mirat bastant avans)

Pilu 23 de juny 2011